Venner på besøk

Nå som jeg har endelig fått kjøpt min egen leilighet har det oppstått en ny trend – nå kommer vennegjengen til meg for fotballkamper og ølkvelder. Siden jeg bor alene med ganske god plass så er det vel kanskje ikke så rart, og det hjelper vel også at jeg bor i en blokk med ganske unge folk som tåler litt høye lyder på kvelden. Stua mi er forholdsvis stor, og med nytt hjemmekinoanlegg som er ganske populært er det ikke mange kvelder jeg sitter der alene nå.

Ny sovesofa
Jeg har vært litt sent ute med møbelinnkjøp, mest fordi jeg rett og slett hater å handle møbler og lignende. Det skjedde oftere og oftere at jeg hadde en kompis eller to som overnattet, og de ble etter hvert lei av å sove i de stolene jeg hadde satt opp i stua. Jeg bestemte meg for å slå to fluer i en smekk, og kjøpe en sovesofa som kunne stå i stua. Da har jeg også noe å tilby foreldrene mine om de skulle komme på besøk over en helg. Jeg lette litt rundt på internett for å finne en bra og rimelig sofa, og den beste fant jeg her. Det ble en sovesofa fra Trademax, som er en møbelbutikk på nettet. De leverer møblene på døra, så her var det ikke mye som måtte gjøres fra min side. Og det er akkurat sånn jeg liker det! Jeg kjøpte en lysegrå Maja-modell (her) som er perfekt som sofa, og de som har sovet på den sier at den er bra å sove på og. Så dette ble et veldig bra kjøp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *