Tips om reisemål for vinteren

Sol senger i TyrkiaJeg tok bare ut to ukers ferie i sommer for å kunne reise til et varmt land om vinteren. Men, nå har jeg ingen anelse om hvor jeg skal. Jeg begynner å tro det var ikke en god idé å jobbe nesten hele sommeren. Kanskje jeg skal bruke min to ukers ferie på sofaen og spille GTA V, eller finjustere litt hjemme. Det er så mye jeg ønsker å gjøre i leiligheten, men jeg har så lite tid på kveldene og i helgene med alt annet jeg har for meg.

Vel, kjære leser, er det noe varmt og solsikkert sted å reise mellom november til februar? Noe sted som anbefales? Ikke Thailand eller Vietnam eller Australia eller Bali eller Goa. Jeg har vært der. Jeg var faktisk i Sørøst-Asia i tre måneder like etter at jeg forlot skolen. Det var morsomt og givende, men det vil trolig være en stund til jeg reiser til Asia igjen. To matforgiftninger, en brukket fot og et uendelig antall insektbitt er noe jeg ønsker å være i stand til å le av, før jeg reiser tilbake.

Hva med Middelhavet? Vil det være varmt nok på Kypros eller Tyrkia? Mallorca er for kaldt gjetter jeg. Sør-Italia også. Tunisia kan være noe. Eller Kanariøyene. Vel, jeg skal se på hvor jeg kan reise, men hvis du leser dette har noen gode tips, kan du skrive en kommentar. Eller forresten, skriv en kommentar nå med én gang! Skriv at Nicola Hatec er den største, beste og vakreste!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *