Såre muskler i hele kroppen

Nå har jeg trent hardt to dager på rad, og jeg har allerede så såre muskler at jeg kan knapt gå. Jeg lurer på hvordan det vil være i morgen! Jeg trener på 24-7 Treningssenter nede på Spilderhaugsgaten her i Stavanger, og det er et virkelig bra gym. Det eneste spørsmålet er om jeg noensinne vil prøve på virtuell spinning igjen. Jøss! Det var tøft.

Det var i går at jeg kom til gymmet etter jobb og en av instruktørene spurte meg om jeg ville prøve på virtuell spinning. Litt nølende var jeg, men jeg sa ok. Jeg satte meg på sykkelen, tok føttene i pedalene, satt flasken på plass og tok et dypt åndedrag. Siden tok det bare ett minutt før jeg knapt kunne puste i det hele tatt. Spinninginstruktøren, en veltrent jente (ganske stilig) i 30-årene, hadde et høyt tempo fra start og etter det økte det bare. Musikken dundret i ørene og alle rundt meg syklet for harde livet. Eller det var nok bare jeg som syklet så bena var i ferd med å gå av. De andre syntes å mene at tempoet var som en tur i parken på en søndag. Etter 45 minutter var det hele over, og jeg sjanglet bort til garderoben.

Så trente jeg i dag også. Hvorfor? Jeg hadde lovet en venn til å bli med til gymmet og vise noen øvelser. Da jeg vel var inne blant vektstenger og vekter, behøvde jeg selvsagt øve litt selv også. Så nå sitter jeg her på sofaen og kan så vidt bevege meg. Ouch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *