Om meg

Hei! Du har kommet til Nicola Hatec. Velkommen! Dette er min personlige blogg om hva som skjer i livet mitt. Her kan du lese om min jobb, mine hobbyer, andre interesser (innredning!) og om familien min. Jeg elsker å ta bilder og legge inn noen bilder her på bloggen, men jeg er mer aktiv på Instagram. Følg meg dit for å få et glimt av Nicola Hatecs liv og opplevelser!

Hvem er Nicola Hatec?

Jeg er 20 år gammel og bor i Stavanger. Mine dager bruker jeg på Elkjøp her i Stavanger. Jeg er ansvarlig for avdelingen for TV-er og veldig fornøyd med jobben min. Ingen dag er den andre lik, og jeg får møte hyggelige mennesker hver dag. Dessuten elsker jeg å selge og gjøre kundene fornøyde! Jeg tror jeg alltid har vært innstilt på å arbeide i handel, og den elektroniske handelen passer meg som hånd i hanske.

Hva gjør jeg ellers? Vel, du kan si at jeg har tre interesser: trening, videospill og innredning. En ganske merkelig blanding kanskje? Jeg prøver å trene 3-4 ganger i uken. Vanligvis vil det være styrketrening, men nå og da våger jeg meg inn i aerobicsalen og deltar i gruppetrening (mest core og boks). Videospill er en hobby jeg har hatt i mange år. Fremfor alt elsker jeg å spille FPS spill, gjerne online med vennene mine.

Interiørdesign da? Vel, det startet da jeg fikk mitt eget rom hjemme hos mor. Jeg tror jeg var rundt 13-14 år gammel. Jeg likte ikke rommet så veldig godt fra begynnelsen, så begynte jeg å tenke på hvorfor det var slik. Jeg gjorde noen endringer her og der, og plutselig var det mer behagelig å være i rommet. Slik har det fortsatt siden. Jeg vil ikke bare leve, men leve med kvalitet, med møbler og innredning som inspirerer og som er vakkert for øyet. Min nye leilighet har jeg dekorert fra gulv til tak med alle møbler og dekorasjoner som gjør meg glad. Jeg elsker leiligheten min, og det gjør ikke vondt at det ligger bare noen skritt fra Strandkaien!