Nye ideer for interiørdesign

Jeg elsker interiørdesign og å finne nye, smarte løsninger for oppbevaring og lignende. Jeg har sikkert hundre idéer i hodet mitt. Noen har jeg skrevet ned litt mer detalj. Nå er jeg bare nødt til å få litt ledig tid til å gjennomføre idéene.

Ny seng?En interiøridé jeg er veldig fornøyd med er hyller som man plasserer mellom vegger. Hvorfor skal vegger bare møte hverandre? Det er sjelden man plasserer møbler rett på kanten og da bør man også kunne bruker plassen til noe praktisk. En trekantet hylle med plass til lys eller kanskje en plante, kan det være en idé? Jeg tror det. Spesielt vakkert ville det være dersom hyllens farge er i kontrast til veggen og hvis man plasserer hyllene på begge sider av rommet. Det ville trolig ramme inn et rom på en herlig måte.

En annen idé er stoler med et lokk som fungerer både som stol og oppbevaring. Selvfølgelig, ingen virkelig unik idé, men hvor mye jeg enn ser på møbler i butikker i byen og på nettet, kan jeg ikke finne svært mange slike løsninger. Kanskje må jeg bare konstruere min egen stol. Hvis jeg kunne finne en gammel boks i tre, kunne jeg styrke den, bygge et lokk og deretter sette hjul på den?

Dette er bare to av de mange idéene jeg har. Jeg elsker virkelig å finne ut hvordan jeg kan gjøre min leilighet litt penere og litt mer behagelig. Har du noen smarte, deilige eller bare praktiske interiørtips? Skriv en kommentar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *