Jeg elsker min Fatboy

Jeg skal innrømme at jeg liker å late meg. Det er ingenting bedre enn å tilbringe en kveld på sofaen med en god film på TV med en hånd i popcornbollen. I helgene spiller jeg mye Xbox, både alene og sammen med venner. Sengen og sofaen er klart de stedene hvor jeg tilbringer mest tid hjemme. Men siden jeg kjøpte en Fatboy synker jeg noen ganger inn i den i stedet for sofaen.

Min Fatboy er så behagelig og så deilig. Det er som en blanding mellom en stol og en seng, og så formes den perfekt til kroppen. Det er ingen problem å sitte i den i timevis uten smerter i baken eller ryggen. Komfortabel er det minste man kan si. Videre er den perfekt når en spiller dataspill. I sofaen kan man lett synke ned for mye, men i en Fatboy har man en perfekt holdning. En detalj kanskje, men akk så viktig!

Jeg var heldig å få en Metahlowski Gold, også med en heftig rabatt. Hvis du ikke vet hva Metahlowski Gold er, så jeg kan si at det er den mest luksuriøse versjonen av Fatboy. Den er laget av et nylonaktig fukttransporterende stoff og fylt med isoporperler som tilpasser seg kroppen på en optimal måte. Fargen er gyllen og stoffet skinner på en vakker måte. Jeg pleier å kalle min Fatboy for min ”gullstol”. Selvfølgelig er det bare jeg selv som kommer til å sitte i den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *