Hvilken sesong av Viking!

Mine helter i Viking har virkelig gjort en fantastisk sesong. Etter tre firedeler av sesongen er laget på tredje plass i Eliteserien og har en god sjanse til å spille i Europa neste år. Som trofast supporter, har jeg vært på nesten alle hjemmekampene. Det var bare én eller to kamper på våren jeg ikke kunne se live på Viking stadion (jobben kom i veien). Ellers har jeg sett alt, selv kampene i NM Cup.

Svensken Kjell Jonevret har virkelig bygget et lag. I de siste sesongene har det vært altfor mange spillere som bare har spilt for seg selv. Denne sesongen har spillerne løpt ut på banen med sitt hjerte utenpå skjorta. Jeg er veldig imponert og veldig stolt.

Keeperen Jarstein har vært enestående, både fordi han selv har vært i toppform hele sesongen, og fordi han har hatt den samme linjen foran seg i nesten hver eneste kamp. Bertelsen, Sigurdsson, Bjørdal og Skogseid har vært bunnsolide. På midtbanen er jeg mest imponert av Osei Gyan. Han har ikke vært helt klinisk foran mål, men hvilken spillidé han har! Så snart han får ballen skjer det noe, og hvis bare spissene våre hadde vært mer våkne så kanskje vi kunne ha utfordret Rosenborg og Strømsgodset om gullmedaljen.

Fremover på banen har et antall ulike spillere scoret målene. Olsen og Ingelsten har vært mest effektive. Selv Sulimani (en spennende spiller!), de Lanlay og Berisha (Veton, Veton, Veton han scorer!) har gjort noen mål. Akkurat Veton Berisha vil bli en svært viktig spiller i fremtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *