Feiring av min mor

Min mor fyller 65 år på søndag. Da er alt klart for ekte bosnisk fest i min leilighet.

Jeg har invitert venner og kjente til et stort selskap hjemme hos meg. Min mor vet fortsatt ikke hva som venter henne om noen dager.

Min mor er fantastisk positiv til alle mennesker hun møter. Derfor er det viktig for meg at hun også skal føle at hun settes pris på. Derfor har jeg virkelig slått på stortromma denne gangen. Jeg har invitert alt fra onkler og tanter til fjerne venner. Her skal det festes slik bare vi bosniere kan feste. Min mor liker alltid en god fest, og jeg håper at hun får seg en positiv overraskelse når hun får vite om dette. Det blir riktig nok i siste sekund når alle står der og roper «surprise».

Jeg har bestilt en stor marsipankake fra det lokale konditoriet. Denne leverandøren har jeg brukt mange ganger, og jeg vet derfor at de leverer høy kvalitet. Min mor er veldig glad i kaker, og jeg håper at denne kaken faller i smak. Det er utrolig mye man må forbedre når man skal ha så mange folk inn i en liten leilighet.

Jeg gleder meg virkelig til å se ansiktsuttrykket til min mor når hun ser alle gjestene. Hun er litt beskjeden av seg og forventer svært lite. Derfor blir hun nok garantert overrasket over at så mange tar turen for å hedre henne. Det er godt å vise henne hvor mye hun betyr for alle sammen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *