Endelig har de nye møblene kommet!

Da jeg flyttet hjemmefra i løpet av våren, hadde jeg ikke mange møbler. Jeg tømte rommet mitt hjemme hos mamma på seng, kommode, bokhylle og noen andre småting. Men en seng og en kommode er ikke helt nok til å innrede en leilighet med to rom! I løpet av sommeren besøkte jeg en masse loppemarkeder for å finne nye møbler. Det var ganske mange gode funn og jeg har nå fått det ganske pent i leiligheten.

Med en fin sommerbonus fra jobben tenkte jeg det var rom for litt mer utsvevelser. Jeg bestemte meg for å kjøpe en ny sofa, en ny deluxe seng og en stilfull serveringsgruppe for kjøkkenet. Jeg kikket litt rundt på nettet og ble hekta på Trademax. Stort utvalg av stilige møbler i min stil til gode priser. Hvorfor gå til møbelforretningen på byen når du kan kjøpe mye billigere på nettet?

SengFor kjøkkenet valgte jeg en matvaregruppe helt i hvitt tre med et bord og fire stoler. Stuen er nå dekorert av en sofa modell større i U-form med en divan. Den har plass til opptil ti personer (jeg prøvde på min innflyttingsfest!). Under bordet er et teppe Shaggy, kjøpt her: http://www.jotex.no/tepper. Sengen er en kontinentalseng 200×180 cm med en stilig hodegavl. Samtidig ble også kjøpt nye putetrekk og laken fra Jotex som har bedre priser enn i dommen fra lokale butikker. Litt stor for bare meg kanskje, men på et tidspunkt vil jeg nok møte noen å dele den med!

Møblene ble levert med lynets hastighet hele veien til døren. En av mine brødre hjalp meg å bære dem inn, og deretter var lett gjort å passe dem sammen. Jeg er veldig fornøyd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *